Laptop stuk, nieuw bed…

En dan is opeens je laptop stuk. Ga je een weekje thuis zitten werken, kapt je laptop er na een dag werken opeens mee. Fijn, werk naar de klote. En als ie het dan opeens weer doet en je dus verder werkt… waarna ie weer crasht… en crasht… en crasht… is opeens een heleboel werk voor niets geweest. Echt, fuckin geweldig.

Dus nu (een deel van) dat werk opnieuw gedaan op me PC. En morgen naar me stage, maar denk dat dat niet heel erg veel zin heeft omdat ik me werk op me pc heb staan.

En dinsdag moet ik toch thuis blijven. Dan wordt me nieuwe bed afgeleverd. Donderdagavond bij IKEA een nieuw bed gekocht, een 2persoons bed. Gisteren mijn slaapkamer al verbouwd, zodat ik dinsdag in mijn eentje me bed neer kan zetten. Want Jantien is er niet, die is dan naar vrienden toe.

Ik kan *misschien* een laptop lenen via Jantien… Dat zo zoooo fijn zijn! Dan kan ik tenminste weer normaal werken. En ook thuis want een PC delen is niet altijd alles. Zeker als je PC ook als DVD speler dient en je dus geen DVDtje kan kijken als een zeker iemand Sims 2 zit te spelen. (Of je mail kan checken, of kan werken, of wat dan ook ;))

Ach, ik hoop maar dat het allemaal goed komt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *