En weer updated.

Er was een beveiligingsupdate uit voor WordPress. En ik had al geruime tijd niet geupdate, dus nu maar eens gedaan.

Meteen een nieuwe leuke theme uitgekozen, best ingenieus stukje CSS. Minimalistisch, lang niet ieders stijl, maar ik vind het wel mooi. Ga er binnenkort nog wel wat mee stoeien, zijn wat kleurtjes die ik niet geweldig vind.

Ohja, dit ding heeft Gravatar.com support. Daar kan je een soort “globale avatar” aanmaken, gekoppeld aan je mailadres. Je gravatar kan je gewoon als plaatje gebruiken, maar diensten die Gravatars ondersteunen pikken automagisch jouw avatar van het net. Weinig zinvol aangezien ik wel 1 gebruiker heb op mijn blogje, maar toch. Je komt wel weer een handige dienst tegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *