Afgelopen weekend

Weekendje in Rotterdam geweest, bij Jantien. Is wat uitgelopen, aangezien het Pinksteren was moest ik maandag ook blijven, aangezien OV niet geldig is. Dinsdag ook gebleven op verzoek van Jantien, beetje gewerkt, de stad in geweest. Verjaardagscadeau voor mijn mams gekocht, die 15 juli jarig is. Ik ga alleen nog niet verklappen wat het is aangezien mijn ouders ook wel eens op internet rondzwerven!

Ook nog naar de bios geweest. X-Men: The Last Stand was erg spectaculair… aangezien zelfs Jantien ‘m goed vond, wat erg vreemd is aangezien ze helemaal niet van superhelden films houd. Maarja, ze houd ook niet van Startrek en Stargate, maar ze kijkt nu elke dag Voyager… en Stargate vind ze stiekem ook wel leuk.

Uiteindelijk nog een extra dagje gebleven. Had geen zin om in een overvolle trein in de spits te zitten, dus ik heb in Rotterdam gewerkt. Oh, mocht er iemand nog bedrijven weten die intercoms levert (zo’n deurbel met microfoon/luidspreker, zoals bij flats, maar dan in het klein), bij voorkeur draadloos, ik hoor het graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *