Comakership & vakantie!

Zo, afgelopen maandag bespreking gehad met het projectteam. Hoofdpunt op de agenda: mijn onderzoeksrapport. Was er zelf wel redelijk tevreden mee, ik was alleen erg bang dat het projectteam het daar niet zo mee eens zou zijn. Het onderzoek is met nogal wat vallen en opstaan gegaan, maar dat wisten we opzich vantevoren al. Het werd alleen erger dan verwacht. Maar gelukkig waren ze best positief. Ja, er stonden een zooi spelfouten in want er stond nog geen spellingscontrole op me pc, toen ik het rapport net na het mailen op me laptop bekeek, stonden er wel een heleboel rode lijntjes in 😉

Nu nog een projectverslag maken. Erg irritant, moet ik me wel voor concentreren, zorgen dat het volgende week af is. Inleveren, dan nog een datum prikken voor me presentatie.

Maar dat moet wachten tot na mijn vakantie! Drie en een halve week naar mijn ouders, samen met mijn lief! Drie en een halve week zon, zwembad en lekker eten! Hopelijk nog wat grotten bekijken, naar Rocamadour en kanoen! Maar vooral zwemmen en zonnen 😛 En nog meer lekker eten 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *