Straks naar R’dam…

… en zaterdagavond terug.

Geen idee wat we precies gaan doen. Naar de open dag van Jantien dr oude school. Heeft dr beste vriend gevraagd, of we ook willen komen. En zij heeft hem al heel lang niet gezien en kijkt er enorm naar uit. En ik weet niet wat ik er van moet vinden πŸ˜‰

Achja. Komt wel goed.

*zucht*
Ik heb iig een stage. Of in A’dam, bij CareWest, iets met domotica. Maar dat ziet er allemaal ietwat chaotisch uit. 2 partnerbedrijven die beiden niet weten wat de ander uitvoert… Maarja, als het niet gaat lukken, dan zorgt het IIE er voor dat ik een opdracht krijg, dus ik kan in ieder geval aan de slag. Nu nog een laptop.

Argh. Dus, mensen… allemaal doneren zodat ik straks een laptop kan kopen en TM versie 2 kan ontwikkelen! Ja, ik heb een PC, maar die kan ik zo moeilijk meenemen :/ En ik ben ook zelden alleen… en mijn PC is een gewild object hier. Dus. Help Dizzy aan een laptop! πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *