Hai. Ik heb niks te melden.

En toch ga ik eens kijken hoeveel onzin ik in dit schermpje kan krijgen.

Om te beginnen, ik typ dit met Deepest Sender. Da’s een extension voor Mozilla Firefox. Had ik al gezegd dat ik Internet Explorer vreselijk vind en Mozilla-freak ben? Nee? Bij deze. Anyway. Deepest Sender. Extensie. Makkelijke manier om te posten naar LiveJournal. Of naar Blogger. Of naar een WordPress blog (zoals Arjen-online.nl). Heerlijk. Je kan er ook mee naar alle weblogs die gebruik maken van de metaWeblog API. Zoals MSN Spaces. Maar uitgerekend die werkt niet. Nog. Oh, er is ook een alternatieve extensie: Performancing. Ziet er een stuk mooier uit, maar zit altijd in je Firefox scherm. Je klikt het aan en het schuift over je webpagina heen. Vind ik niks. Dus. Ik zit vrolijk verder te typen in Deepest Sender. En ik merk ook dat ie de boel onthoud als je het venster sluit! Woei!

Okay. En toen…? Ik weet het even niet meer.

Ohja. Jantien heeft gevraagd of ik maandag mee ga naar Rotterdam. Heeft ze een gesprek bij het CWI. En stiekem heb ik wel zin om een dagje met dr naar Rotterdam te gaan, maar ik heb verdomd weinig zin om een uur op dr te wachten terwijl ze met dr gesprek bezig is. *zucht* Achja, je moet wat.

Dinsdag zelf een afspraak in Amsterdam. Bij Antaris. Heb vandeweek een afspraak gehad bij projectbureau CareWest, waar ik mijn stage ga lopen. Zij doen dus wat met domotica, voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben. Ze hebben nu een pilot in 100 woningen, basis pakket, je weet wel, rode alarmknop, elektronisch slot dat op afstand geopend kan worden, alarm systeem, rookmelder, etc. Ik ga daar onderzoek doen naar andere mogelijkheden van het pakket en vooral wat die oudjes zouden willen. En of dat haalbaar is. Zowel technisch als financieel. En dinsdag ga ik bij Antaris dus regelen dat ik het daadwerkelijk mag gaan doen 😉

En nu weet ik het niet meer. Ohja, net New Police Story gekeken, de nieuwe Jackie Chan. Erg leuk. Heerlijke actie. En nu ga ik de rest van Love Actually kijken, Jantien zit me enorm aan me kop te zeuren elke keer als ik omkijk. *zucht*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *